Vi er meget tæt på at kunne sige, at næsten alt kan lade sig gøre. Det handler blot om skalering!

Det handler ikke om branchen.
Det handler ikke om virksomhedsstørrelse.
Det handler om IT-sikkerheden på tværs.


Outsourcing af IT kan være en følsom affære, især i visse brancher. Især har advokat og revisionskontorer altid haft en tendens til gerne at ville have deres serverløsninger under eget tag. Vi forstår det udmærket godt! Jeres data er grundlaget for hele jeres eksistens. Ikke desto mindre tør vi godt at udfordre nogle af de fordomme, der ligger omkring outsourcing af IT – og især når det gælder lidt større set up, altså hybrid serverløsninger eller cloudhosting/cloudserver.


En stærk løsning med kompromisløs sikkerhed


HCI-løsninger tilbyder smart lagring af data

Med en hybrid server løsning opnår vi det bedste fra to verdener, nemlig en server, der installeret under eget tag med en spejling af data til vores eksterne hostingcenter/servere. Spejlingen af data giver i sig selv en ekstra backup, men der er flere fordele, som er værd at nævne. Med en hybrid løsning kan vi erstatte enhver nuværende server/datacenter løsning, hvor der er tale om højtydende og højteknologisk infrastruktur. Til disse løsninger benytter vi HCI-løsninger (HyperConvergedInfrastructure), hvor data lagres i samme enhed, som serverne arbejder på.

Cloudhosting hos DataFacility - alt i server, hosting og cloudserver

Vi ses oftest disse løsninger hos organisationer og virksomheder, der arbejder med tunge filer. I praksis betyder det, at de administrative dokumenter placeres i cloud og de tungere arbejdsfiler placeres på egen server.

Brugere af en hybrid løsning kan have ekstern adgang via vores datacenter eller via eget intranet. Fordelen ved denne opsætning er, at brugerne kan koble sig op mod vores datacenter og dermed stadig arbejde videre, hvis der skulle opstå et nedbrud.

Prisen er i den grad til at tale med

En sådan løsning kan vælges som en ”Infrastructure-As-A-Service”-løsning, dvs. man betaler et grundbeløb for selve udstyret, som inkluderer et minimumsforbrug pr. måned. Hertil kommer afregning efter forbrug – i en skalérbar løsning, som er sammensat ud fra estimeret forbrug.

Fordelene ved hybridløsning – mere end ekstra backup

  • Vi har en flad struktur, dvs. meget hurtig kontakt til de folk, der hjælper dig med fejlretning og support
  • Systemerne er overvåget 24/365
  • Vores tekniker tager løbende action på uregelmæssigheder, så vi forebygger skader
  • Det kræver ingen investering med likvid kapital
  • Vi opnår et væsentligt lavere elforbrug!
IT til små virksomheder. Cloudhosting og cloudserver

Vi kan hjælpe dig med

  • Komplette Hydrid server-løsninger
  • Cloud server-løsninger
  • Service på nuværende IT-infrastruktur

Vi forstår godt bekymringen om at miste følsomme data eller dyrebare produktionsdata. Hos DataFacility er dine data så tæt på dig, at du næsten kan sige godnat til dem, når du går i seng. For mange betyder den tryghed en forbedret søvnkvalitet. Vi siger det bare …

Er I begyndt at tænke grønnere tanker hos jer?
Vi er så småt i gang med nogle forberedende øvelser internt hos DataFacility. Vi har – for nu – opsat vores allerførste mål: vi arbejder løbende på at nedbringe forbruget ift. Computing kraft. Ved at outsource IT samler vi tingene og opnår dermed (sammen) et lavere elforbrug. Vores viden kan komme jer til gode via vores samarbejde og omvendt – også de grønne tanker, som vi alle bliver NØDT til at tænke på et eller andet tidspunkt i den kommende fremtid. Det er spændende! Meget mere om det i det nye år!


Vil du høre mere om vores muligheder inden for cloudserver og cloudhosting eller have input til optimering af jeres nuværende set-up, kan du til enhver tid tage fat i os – enten på telefon 76 920 920 eller mail sh@datafacility.dk