@

Tape Backup

AIRGAP – gør din data urørlige for hackere og ransomware

REDUCÉR OMKOSTNINGERNE
Brug tape backup til at reducere omkostningerne til databeskyttelse og afbød risikoen for Ransomware og Cyperangreb for datacentrerede virksomheder.

AIRGAP -HPE tape backup fra DataFacilityI takt med at data bliver mere og mere strategisk vigtige for virksomheder og organisationer – og der kommer eksponentielt flere af dem – vokser sårbarheden overfor Ransomware og cyberangreb.  Vi hører skrækscenarier hvor virksomheder lægges ned i flere dage og uger, indtil de har fået reddet bare dele af deres data. Vi hører også konstant om forøget trusselsbillede og en stærkt stigende kreativitet blandt hackere.

Ring til os på telefon 76 920 920 for og få en indledende, uforpligtende snak.

AIRGAP (LUFTKLØFT) GØR DINE DATA URØRLIGE FO HACKERE

Der er simpelthen ingen digital genvej til data på tape. Derfor kommer hackere og alle andre onde viljer til kort, når data backup ligger – ovenikøbet krypteret – på LTO tape. Med LTO generation 8 er læsehastigheden selv for håndtering af store datamængder ikke længere noget problem. Særligt ikke når data gemt på tape har den absolut laveste omkostning per gigabyte. Og køling er ikke nødvendigt!

AIRGAP - Tape backup gør dine data urørlige for hackere og ransomware. Datafacility
AIRGAP - Tape backup gør dine data urørlige for hackere og ransomware. Datafacility

SIKKER BACKUP LANGT IND I ZETABYTE TIDSALDEREN

Hvorfor bliver LTO Tape Backup supervigtig teknologi i Zetabyte tidsalderen?

Datagenering fra organisationer vil fortsætte med at vokse med ekspotentiel hastighed. IDC estimerer, at datamængderne vil vokse med 40-50% pr. år, så virksomheder ikke længere skal forholde sig til Terrabyte med til Zetabyte voluminer! Data bliver i stigende grad ustruktureret som følge af genering via lo T og lignende, så den reelle værdi af data først kendes, når de er behandlet og analyseret.

Her kommer LTO – teknologien igen til sin ret som følge af pris per data mængdeenhed.

Ring til os på telefon 76 920 920 eller kontakt os via formularen herunder – og lad os få en god snak om jeres backup muligheder. 

Du kan læse mere emnet i IDC Whitepaper: Using Tape to Optimize Data Protection Costs and Mitigate the Risk of Ransomware for Data-Centric.

Kontakt os

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.