@

Hosting

Sikker hosting, fleksible løsninger
– skarpe priser

Hosting kan skaleres præcist til behovet. Hosting handler i langt større grad om sikkerhed og stordriftsfordele. Det ved vi noget om hos DataFacility. Få en stabil, sikker og fremtidssikret løsning i vores datacenter og betal kun for det, som I har brug for.

​Med hosting kan vi bygge alt lige fra den simple løsning til komplekse hybrid-løsninger (over flere servere-løsninger). DataFacility tilbyder sikker drift, opbevaring samt overvågning af jeres IT-systemer, og vi kan give en full-service, hvor I ikke skal bekymre jer om nogen detaljer, ej heller den daglige drift.

​Vi tilbyder:

 • Serverløsninger
 • Storage
 • Online Backup
 • Microsoft Azure

Hvad er jeres nødplan, hvis det går galt?

Vores hosting center har alarmer og overvågning, som reagerer hurtigt. Udover at I opnår stordriftsfordele hos os, er vi også i stand til at minimere skader hurtigt, fordi sikkerheden er i top. Det kan mærkes på budgettet.

​En hosting løsning er ofte en diffus størrelse, som kan være svær at vurdere størrelsen/behovet af for den enkelte virksomhed. Hvornår kan det svare sig at have sin egen serverløsning, og hvornår kan det svare sig at outsource funktionen. Som tommelfingerregel vil omkostningerne have tjent sig hjem over en 5-årig periode (afskrivning). Ved 4. eller 5. år er vi ca. ved break even, og her ville I have for at skulle udskifte jeres eget system, eller I kan risikere ikke at kunne få en ny serveraftale pga. forældning. En outsourcet hosting løsning er altså med sigte på et længerevarende samarbejde. Vælger I at outsource jeres IT-system hos os, er I opdateret og i trygge hænder.

> Læs mere om Backup og Recovery

Vores kompetencefelt:

 • Microsoft Windows server 2008-16
 • Microsoft SQL
 • IIS
 • Sharepoint
 • Exchange
 • Remote Desktop

> Kontakt os gerne uforpligtende
for mere info om vores muligheder inden for hosting.

Hosted Exchange

Med hosted Exchange kan I få adgang til mail, kalender, aftaler og kontaktpersoner, når I er på farten. I betaler et fast beløb pr. måned pr. bruger, I kan dele data, mails og dokumenter på tværs af afdelinger og al data lagres i skyen.

​Microsoft Azure

Microsoft Azure. Sikker Backup. DataFacilitySkybaseret tjeneste fra Microsoft, hvor vi kan udvikle, installere og administrere programmer, der virker selv når I er på farten. Datalagring og sikkerhedskopiering ligger i skyen, og vi kan genoprette et nedbrud ekstremt effektivt. Oven i købet kan vi få indsigt i de lagrede data som f.eks. konkret regnskabsdata.

Prisen på outsourcet hosting

Der er ofte mange, der glemmer hvor meget strøm, køling, brandsikring mv. koster. Outsourcer I jeres IT-system er der ingen skjulte omkostninger.

 • Fast tilbud på opstartsomkostninger
 • Fast månedlig ydelse baseret på jeres behov
 • Fleksibel løsning – jeres hosting løsning kan følge med jeres udvikling
 • Betal kun for det, I har brug for

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov,
og vi kan give et uforpligtende tilbud. 

> Læs mere om os her

Nyttig viden om hosting:

Hosting er ikke kun noget, vi bruger til hjemmesider. Hosting sker via en server, som i praksis er en computer, der er dedikeret til at yde én eller flere specifikke IT-relaterede service for jer og jeres virksomhed. Disse services kan blandt andet være en server til at dele filer på, en server til publicering og hosting af dit website, en server til at lagre data eller noget helt andet.​

Når det kommer til valg af hosting, så afhænger det meget af behov og værdi. I dag kommer vi ikke uden om cloud-baseret løsninger, hvilket betyder, at vi placerer data i skyen. Det giver adgang til data hvor som og fra hvor som helst.

Kontakt os

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.