@

Fleksibel IP-telefoni til erhvervslivet

Markedets mest fleksible
telefoni-løsning til erhvervslivet

God kundeservice, effektiv kommunikation og intuitivt samarbejde med både kollegaer, leverandører eller samarbejdspartnere er blot et par af de gode argumenter bag en investering i en komplet IP-telefoni løsning.

Hos DataFacility kan du få en IP-telefoni løsning efter behov og budget. Vi leverer fleksible, kombinerede løsninger med både bordtelefon-system, fastnet, Teams, Skype for Business og mobiltelefoni. Vi er Microsoft Partner med stor ekspertise i den nye 365 platform, og vi kan derfor også være din sparringspartner i forhold til at lade din IP-telefoni indgå i dit komplette administrations- eller CRM system.

Vores IP-telefoni løsninger

 • Komplet IP-telefoni til både mindre og større virksomheder
 • Du kan købe alt udstyr hos os bl.a. udstyr, Oneplus telefoner, mobiltelefoner, bordtelefoner, receptionspaneler med stort tastatur board og softPhones (online software med øresnegl)

> Læs mere om vores call center

Vi har nøje udvalgt vores udbydere, så vi med tryghed kan anbefale dig et sikkert og effektivt telefoni-system. Vi er FlexFone forhandler, der går forrest inden for udvikling til nogen af markedets bedste priser. Hos os får du derfor nogle af de bedste løsninger på markedet til skarpe priser. Samtidig kan vi integrere Teams og Skype for Business i enhver telefoni-løsning, der giver flere fleksible muligheder som:

 • Video samtaler, Gruppe opkald, Mødetelefon
 • Modtage opkald, kø-funktion og opdaterede statusbeskeder
 • Exchange mulighed så vi kobler jeres telefoni sammen med Office 365. Det betyder også Outlook og CRM – afhængigt af hvilken Microsoft løsning I har valgt

IP-telefoni fra DataFacilityVi samler hele jeres kommunikation ét sted, så vi skaber en samlet telefoni-platform til både computer, fastnettelefon og mobiltelefon. Vi kan nævne fordele som:

 • Flere telefonnumre koblet til én mobil
 • Ring op fra din computer
 • Se status på dine kollegaer mv.
 • Nem omstilling/viderestilling

> Læs om Skype for Business

Prisen på IP-Telefoni

Vi kan skræddersy et abonnement til jer, der indeholder alt lige fra den simple løsning med udelukkende telefoni/internet til den komplette løsning, der indeholder hardware, software samt telefonpasning/receptionist.

Prisen vil afhænge af:

 • Hvor meget data I skal have
 • Hvor stort et datatrafikkort I har brug for
 • Hvilken pakkeløsning der matcher jeres behov

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov, og vi kan give et uforpligtende tilbud på en komplet løsning eller optimering til jeres eksisterende løsning.

Flexphone - få et komplet telefonsystem. DataFacility

Værd at vide om IP-telefoni

IP-telefoni er nærmest uundværlig for en moderne virksomhed i dag. IP-telefoni giver dig mulighed for at bruge internettet til at foretage opkald, hvilket i sig selv betydkalder billigere opspriser – især til udlandet.

Udviklingen inden for IP-telefoni er gået stærkt de senere år, og vi taler ikke længere kun om telefoni men fumktionalitet. Et godt udviklet IP-telefoni system giver din virksomhed meget mere funktionalitet, fordi vi arbejder med en komplet løsning.

I dag laver vi også løsninger i skyen (Cloud IP-telefoni), så vi ikke blot anvender en bordtelefon men har en løsning, der både involverer computer og mobil. Det betyder, at vi kan sætte jeres IP-telefoni op til at spille sammen med f.eks. jeres økonomi og CRM system. Det er smart, det er effektivt, og vi minimerer daglige omkostninger.

Kontakt os

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.