@

Microsoft Software

Effektiviteten og bæredygtigheden i jeres forretning handler i høj grad om valget af jeres bærende software. Microsoft er et solidt valg.

Næsten uanset hvilket system I kommer fra, kan vi hjælpe med konvertering af data. Vi er eksperter i Microsofts produkter og løsninger. Vi kan hjælpe jer med at blive fremtidsgearet med ny, super funktionel software – fremtidens cloudløsninger.

Lad os hjælpe jer med effektivt og sikkert at flytte jeres filer over i f.eks. Office 365 – lige fra opsætning og overførsel af mail til installation af Sharepoint, CRM, Power BI og andre solide produkter. Office 365 er også kompatibel med andre apps, så har I systmer, I ønsker at få integreret i løsningen, er det også en mulighed. Vi hjælper gerne med rådgivning, så I finder den helt rigtige løsninger. Se herunder et udpluk af Microsoft løsninger, som vi kan hjælpe med.

Har du brug for rådgivning, er du velkommen til at ringe til os på telefon 76 920 920

Microsoft Teams

En hub til samarbejde i Microsoft 365. Microsoft Teams lader virksomhedens medarbejdere arbejde tæt sammen, også selvom de fysisk befinder sig langt fra hinanden

Læs mere her

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Det sidste ERP system, du I behøver at investere i. Med Dynamics 365 Business Central kan I styrke jeres processer og integrere hele forretningen.

Læs mere her

Microsoft Sharepoint

Dit mobile, intelligente Intranet. Del og administrer indhold, viden og programmer for at styrke teamwork, hurtigt finde oplysninger og få problemfrit samarbejde på tværs af organisationen.

Læs mere her

Microsoft 365

Din arbejdsplads i skyen. Med Microsoft 365 (tidligere Office 365) kan du arbejde hvor som helt og fra som helst enhed.

Læs mere her

Software f.eks. Microsoft 365. Få en løsning fra DataFacility

Kontakt os

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.