@

Hjemmearbejdsplads og online møder

En hjemmearbejdsplads skal fungere optimalt!

​Har I brug for hjælp til installation eller optimering af jeres nuværende opkobling til hjemmearbejdspladser eller afholdelse af online møder, står vi gerne til rådighed. Ring til os og få en uforpligtende snak. Vi kommer gerne med et forslag og en god pris for en hurtig, men absolut sikker løsning.

Vi behøver ingen fysisk kontakt, da vi kan foretage alt fra remote, og vi kan anvende både online support og telefonisk support.

​Få opkobling til en sikker hjemmearbejdsplads

De sikkerhedsmæssige krav er meget vigtige at være opmærksom på, når mange skal have adgang til firmaets systemer udefra. Formålet med opkoblingen er at etablere en driftssikker arbejdsstation, som virker fra hvilken som helst placering, og som gør det muligt at få adgang til alle netværksdrev, som sad du i firmaet. Uanset hvilket operativsystem du/I anvender i dag, kan vi hjælpe med sikker fjernopkobling. Vi har stor ekspertise i Windows infrastruktur men også andre systemer.

​Ring ind til os og lad os tage en snak om:

  • Jeres nuværende opsætning/system og de sikkerhedsmæssige krav
  • VPN-opsætning og konfiguration fra fjerndestination
  • Evt. opbygning af software på arbejdsstationen
  • Kryptering af data, krypteringsnøgle og firewall

​​Dette kan gøres ganske effektivt og inden for kort tid, fra vi går i gang.

> Læs mere om sikker remote arbejdsplads her

Har du/I opkobling til hjemmearbejdsplads i forvejen men har brug for en sikkerhedsvurdering eller at den skal fungere mere optimalt, står vi også gerne til rådighed.

Microsoft Teams – få hjælp til at komme i gang med online møder

Mange projekter, leverancer og i det hele taget driftsmæssige forhold bliver udfordret gevaldigt i disse dage, hvor fysiske møder ikke kan gennemføres. Det kræver en hurtig omstilling, og løsningen er at kigge på de mange online muligheder, som foreligger.

> Læs mere om Teams her

Vi har hjulpet mange af vores kunder i gang med afholdelse af online møder via Teams, men vi kan hjælpe dig med ethvert andet system som f.eks. Teamviewer og Meetings. Vi finder gerne et system, der passer ind til jeres nuværende opsætning og behov og kan med en kort intro/undervisning få jer godt i gang med at afholde online møder.

​Vi rådgiver gerne! Ring på telefon 76 920 920 og hør mere.

Kontakt os

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.