@

Referencer

Vores kunder siger …

De fleste kunder vælger en IT-samarbejdspartner og ikke blot en leverandør af IT. Det gør, at vi vægter vores serviceniveau og den tætte relation med vores kunder meget højt. Vi forstår vores kunders forretning.

Herunder ses et udvalg af referencer fra faste kunder gennem flere år.

Dykon

Stort set alting foregår via fjernstyring i dag, og vi har ikke engang en skærm i vores interne datacenter. I praksis kommer Søren vel omkring os en gang i kvartalet og tjekker op på tingene rent fysisk.

Michal Paulsen, tidl. Økonomichef hos Dykon

Læs mere her

Kolding Exportcenter

Du skal trygt kunne læne dig op ad din IT-konsulent og den rådgivning, du får. Det er så vigtigt, at du kan tale med din IT-konsulent, så du får den rigtige rådgivning, det rigtige system og den rigtige hjælp – og lige på det tidspunkt, hvor du har brug for det.

Jytte Jensen, Direktør hos Kolding ExportCenter A/S

Ravn A/S

Brug en IT-leverandør, der kender jeres hus. Én med indsigt i systemernes opbygning og samspil. Det er her, I virkelig kan få hjælp, når det gælder.

Hanne Sparre, Økonomiansvarlig hos RAVN A/S

Læs mere her

Centrum pæle

Byg jeres IT-infrastruktur således op, at det har værdi – ud over én enkelt medarbejder – ved at bygge på de langtidsholdbare relationer. Det er alt for dyrt og besværligt at bytte de her poster ud, og det gør kun virksomheden sårbar.

Gert V. Kjeldsgaard, IT-koordinator hos Centrum Pæle

Lej en IT Afdeling. DataFacility

Kontakt os

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.