@

Microsoft Teams

En hub til samarbejde i Microsoft 365

Microsoft Teams lader virksomhedens medarbejdere arbejde tæt sammen, også selvom de fysisk befinder sig langt fra hinanden uden at sætte datasikkerheden og fortroligheden over styr. Microsoft Teams hjælper dig med at holde styr på alle dokumenter, samtaler og møder, så alting automatisk er gemt under det projekt, oplysningerne omhandler.

Hvor kan Microsoft Teams hjælpe os?
Hvis jeres medarbejdere typisk arbejder sammen om forskellige projekter på tværs af virksomheden, kan Microsoft Teams virkelig hjælpe med at skabe overblik og struktur.

 • Chat fra hvor som helst
 • Hold dine møder overalt (videokonferencer)
 • Ring fra hvor som helst
 • Samarbejd fra hvor som helst med adgang til alle dine filer
 • Brug Teams sammen med et væld af andre apps og systemer

Ikke flere mails til 7 modtagere med emnet ”Kommentarer til mailen fra sidste uge med dokumentet omkring byggeprojektet i Esbjerg”. Kommentarerne tilføjes i stedet direkte i Microsoft Teams til det specifikke Word-dokument, og ud for de helt specifikke linjer i dokumentet. Det kan ses og yderligere kommenteres af de øvrige personer, der er medlemmer af gruppen, som håndterer byggeprojektet i Esbjerg.

Lad Teams indgå som en naturlig del af din IP-telefoni løsning, og du er godt klædt på.
Ring og hør nærmere. Se priser for IP-Telefoni

Indbygget chatfunktion
Er der brug for en mere omfattende snak, kan man med fordel gøre det med den indbyggede chatfunktion (du befinder dig stadig i Microsoft Teams). Det giver en bedre overskuelighed, og chatten er stadig tilknyttet det specifikke byggeprojekt. Det gør det langt lettere for dig/jer at overskue tingene senere.

Online møder – også fra bilen om nødvendigt
I de tilfælde, hvor et møde er aktuelt, kan du nemt organisere et online møde direkte via Microsoft Teams. Er der behov for at lade eksterne personer deltage i det online møde, er det ikke noget problem. Microsoft Teams kan downloades gratis af alle, så selv eksterne personer deltager på lige fod med alle andre. Du kan være vært for lyd-, video- eller webmøder med teams på 10 eller 10.000 deltagere. Samtidig opnår du stor fleksibilitet og tidsbesparelse ved ikke længere at være bundet op på fysiske møder.

Telefonopkald via Teams
Microsoft har deres eget telefonsystem, som anvendes til opkald i Teams. Telefonsystemet indeholder alle de opkaldsfunktioner, som en virksomhed har brug for. Du kan parre det med direkte routing eller opkaldsabonnementer, så I kan foretage og modtage opkald

 • Enterprise skyopkald med dedikerede opkaldsfunktioner
 • Gode samarbejdende opkaldsoplevelser som f.eks. modtagelse af gruppeopkald, delegering og delte linjer
 • God kundesupportfunktion, der sikrer, alle kunder besvares og routes til den rigtige kø
 • Administrér og overvåg alle dine opkald i Microsoft 365

​​Teams fungerer også upåklageligt i kombination med Flexphone løsninger.
Læs mere her https://www.datafacility.dk/flexfone

Automatisering af arbejdsgange
Teams er en standardløsning, som kan skræddersys præcist til jeres behov. Ved korrekt anvendelse af Teams kan mange rutinemæssige opgaver og arbejdsgange automatiseres. Du sparer tid og frustrationer ved at have direkte tilgang til dine filer samt synkroniseringen af data på tværs af platforme.

I bund og grund betyder det, at du kan bruge Teams som dit udgangspunkt, fordi de forskellige systemer kan integreres.

 • Integrer de apps og tjenester du bruger og skab din egen organisations hub
 • Byg løsninger, udvikl apps og dashboards med Power Platform og anvend dem i Teams
 • Integrer AI og tilslut datakilder ganske problemfrit
 • Brug udviklerværktøjerne til at skabe apps til Teams

Den moderne virksomhed har en datadrevet kultur. Med Microsoft Teams kan du hjælpes på vej til langt større automatisering af både processer og arbejdsgange.
Læs mere om Microsoft 365 her.

Microsoft Teams kan kombineres med et hav af øvrige apps og systemer
Microsoft Teams er en gratis app, der følger med dit Microsoft Office 365 abonnement. Udover at det naturligvis intelligent og effektivt komplementerer andre applikationer i Microsoft 365-universet, er der i skrivende stund næsten 600 forskellige apps, som lader dig binde eksisterende software sammen med Microsoft Teams i større eller mindre grad. Automatisér dine processer og forbind dig til hundredvis af apps og tjenester, som du allerede bruger eller ønsker at bruge.

Du kan bruge faner, connectors, bots og meget mere til at integrere dem direkte i din Teams-oplevelse. Sæt den direkte forbindelse op til f.eks.

 • Kahoot
 • SurveyMonkey
 • Trello
 • Asana
 • Monday.com
 • Salesforce
 • Zoho CRM

Se alle apps her

​De fleste apps kan benyttes selv med den helt gratis version af Microsoft Teams, men visse kræver en mere avanceret udgave af Teams, som kun kommer sammen med Microsoft 365. Fælles for dem er, at det ofte kræver en vis ekspertise at sætte systemerne op i første omgang, hvorefter det er relativt enkelt at bruge dem i det daglige.

Få hjælp til Teams fra DataFacility
Hos DataFacility er vi eksperter i Teams og kan hjælpe dig med opsætning af løsning samt undervisning. Tag os gerne med på råd, inden du går i gang, og vi kan hjælpe dig med effektivt at komme i gang. Undervisning kan foregå fysisk hos jer, hos os eller online. Kontakt os

Den gratis udgave af Microsoft Teams kan hentes her

TIPS og TRICKS: Se mere her

​Gratis prøveversion af Microsoft 365 for den mindre eller mellemstore virksomhed

​For større virksomheder:
Kontakt os og få en gratis vurdering af jeres behov og pris.

Kontakt os

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.