Overførsel og opbevaring af data har aldrig været nemmere. Kryptér dine data!

Med tape backup kan din virksomheds data opbevares fuldstændig utilgængeligt for kreative hackere og cyberkriminelle. Specialister hos DataFacility har sat det i system med en innovativ tape backup løsning, enten on-premise eller via DataFacility som eksternt datacenter. I begge tilfælde ligger fordelen for dig som kunde i luften.

Tape backup er mere relevant end nogensinde før. I en tid, hvor hackerangreb stiger, og hvor selv store, velrenommerede koncerner bliver lagt ned af cyperkriminalitet og Ransomware, tilbyder tape backup lagring af dine data offline – omgivet af luft og helt uden for rækkevidde af hackere. Tape backup fjernes hermed fysisk fra netværket og bliver lagret et andet sted.

Herudover har tape backup en anden stor fordel i forhold til lagring på diske. Diske skal løbende vedligeholdes for at kunne startes op igen. Hvis disken ikke kan boote op, er dine data væk. Også her er tape et sikkert bud på langtidsopbevaring af data.

AIRGAP - Tape backup gør dine data urørlige for hackere og ransomware. Datafacility

HPE Tape Backup er fulgt med tiden

Hos DataFacility tilbyder vi HPE Tape Backup. Dine data bliver krypteret og opbevaret på LTO-bånd af den nyeste generation. Hvis tape som lagringsmedie lyder gammeldags, så har det ikke hold i virkeligheden, for HPE Tape Backup er fulgt med tiden. Det er derfor et relevant alternativ, selv ved store datamængder.

Læsehastigheden er ikke længere et issue. Vi kan overføre og gemme selv store datamængder på kort tid, opbevaring på tape har stadig de absolut laveste omkostninger pr gigabyte. Når vi nu bevæger os ind i zetabyte-tidsalderen, rejser tape dermed takket være den løbende produktudvikling, som HPE har investeret i teknologien. Der er udsigt til, at datamængderne vil vokse eksponentielt i de kommende år, og meget data vil være ustruktureret. Dette sætter endnu større fokus på lav pris pr mængdeenhed.

Kundetilpasset backup – on-premise eller centralt

Tape backup er særlig relevant, når det gælder langtidsopbevaring af data. Da båndene skal hentes fysisk et andet sted, kan restore derfor også tage lidt længere tid, men dette opvejes længe af den ultimative sikkerhed hacking, som båndene tilbyder. I dag kan du få en helt individuel løsning, hvor HPE tapestationerne enten står hos jer selv fysisk eller i vores datacenter hos Datafacility. I begge tilfælde bliver båndene fysisk anbragt et sikkert sted, så de er koblet fra netværket og er helt utilgængelige. Den sikre opbevaring giver dig store besparelser i forhold til den databeskyttelse, der er nødvendig for den optimale sikkerhed. Kapaciteten er heller ikke noget problem, når der kan være op til 15 Terabyte komprimerede data på ét bånd.

AIRGAP -HPE tape backup fra DataFacility

Datasikkerhed efter de obligatoriske fem år

I dag skal virksomheder opbevare data i fem år i henhold til lovgivningen. Vi har herover været inde på, at det sker utilgængeligt for hackere på bånd, men kan vi så trække data ud, når båndene skal kasseres? Nej. Båndene bliver ganske enkelt brændt og destrueret 100%, så der ikke er risiko for datalæk på den lange bane.

Vil du vide mere om HPE Backup, er du velkommen til at kontakte os her eller ring på telefon 76 920 920.

Læs også om sikker hosting her.


Vil du læse mere om emnet, så læs med her!

LÆS MERE OM AIRGAB

Privacy Preference Center