Du vælger en pålidelig partner med DataFacility

For erhvervskunder

DataFacility er komplet ekstern IT-afdeling for både små, mindre og større virksomheder. Du skal passe din kerneforretning, fordi det er der, du tjener dine penge. Lad os tage os af din IT-drift, hvor vi sammen optimerer både jeres interne og eksterne processer. 

Vi servicerer udelukkende erhvervskunder - lige fra enkeltmandsvirksomheden til store internationale virksomheder med afdelinger i såvel Danmark som i udlandet. 

Vores kompetencefelt

Vi er eksperter i pålidelige hosting- og serverløsninger og kan levere alt inden for netværksløsninger, software, hardware samt kopi og print. Vores medarbejdere har samlet stor erfaring inden for IT-branchen generelt og går ikke på kompromis med løsningerne. 

Vi har specialiseret os i at være ekstern IT-afdeling for især produktions- og industrivirksomheder, entreprise samt inden for byggeindustrien. Vores erfaring bunder i store som små løsninger.

Dit problem er vores opgave

Vores mission er et være her for dig. Vi anser først en ordre for afsluttet, når vores kunder er fuldt ud tilfredse. Vi arbejder ikke med problemer. Det, som er et problem hos jer, er kun en udfordring hos os. Udfordringer kan vi altid arbejde med - og finde en løsning på.

Vi skaber tryghed og faste priser

IT-branchen har til tider ry for at være "dyre drenge". Vi gør op med fordommene ved altid at have gennemsigtige priser. Vi skræddersyer løsninger til jer med mulighed for både licensaftaler, månedsabonnementer og fastpris aftaler. Vi går aldrig i gang med en opgave, før vi har prisstrukturen og aftalen på plads. På den måde sikrer vi tilfredshed for alle parter - ingen ekstra udgifter og ingen overraskelser undervejs. 

Læs mere om IT-drift

Brug vores hotline

Du har os altid på den direkte linje.

Brug vores online supportdesk med TeamViewer eller ring til os.

Kontakt os

DATAFACILITY APS
Adresse: Jernet 4A, 6000 Kolding. CVR nr. 30524780. Telefon 76 920 920.

Forretningsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

Copyright 2019 - DataFacility ApS