Vi glæder os meget til at kunne tilbyde et nyt forretningsområde hos DataFacility: hostingløsninger, som er fuldt på niveau med de store, men uden at omkostningerne løber løbsk – og uden at du som dansk virksomhed bare bliver endnu et nummer i rækken!

TEAMWORK BAG BANEBRYDENDE NYT HOSTINGTILBUD


Tech Data har sammen med DataFacility udviklet et nyt hostingtilbud som et reelt alternativ til de største udbydere af public cloud. Nytænkningen giver et gennembrud for hostingtjenester på det danske marked, hvor virksomheder nu kan få hosting som hos de store, men til lavere priser og med kortere kommandoveje.

Selv mellemstore og store danske virksomheder oplever ofte, at de fylder meget lidt hos de største udbydere af public cloud som Microsoft Azure, AWS og Google. Det kan give nedprioriteret service eller betyde, at man skal betale dyrt for at få de ønskede services og den nødvendige kapacitet og performance.

Hidtil har man været nødt til at gå på kompromis med funktionalitet og kapacitet hos en lille, dansk udbyder, forsøge sig selv eller bide i det sure æble og bruge de store. Men et tæt teamwork mellem Tech Data og DataFacility ændrer nu på tingenes tilstand.

“Nu kan vi tilbyde hostingløsninger, som er fuldt på niveau med de store, men uden at omkostningerne løber løbsk, og uden at man som dansk virksomhed bare bliver endnu et nummer i rækken,” fastslår CEO Søren Højberg hos DataFacility. “Sammen med Tech Data har vi udviklet en Simplivity-hostingløsning, der rent fysisk placeres hos GlobalConnect og derfor tilbyder et meget niveau af brand- og skadesikring.”


ET SETUP MED KOMPROMOMISLØS SIKKERHED


Søren Højberg forklarer, at man ikke selv kan etablere samme niveau af datasikkerhed, som DataFacility kan med placeringen af den nye hardware hos GlobalConnect. Han er meget glad for det høje niveau, for netop sikkerhed er rykket helt op i toppen af IT-dagsordenen:

“Vi har to brandzoner, to adskilte linjer til kundernes datatrafik, så det ikke er muligt at grave begge kabler over samtidig, replikering med snapshotteknologi, fail-over og backup i særklasse … ja, vi har hele registret af sikkerhedsteknologier på plads, og selv om den ene brandzone skulle falde helt ud, kan vi køre videre med den anden.”

CEO’en fra DataFacility tilføjer, at der nu kan attesteres brand- og skadesikkerheden på et niveau, som kan stille virksomhedens revisorer tilfredse. Hvor det tidligere ikke havde den store bevågenhed, forlanger mange revisionsfirmaer i dag uddybende erklæringer vedrørende forholdsreglerne. Den skærpede IT-revision afspejler det stigende trusselsniveau, og det er derfor også en dimension i DataFacilitys satsning.


TÆT TEAMWORK BAG EN VELLYKKET LØSNING


DataFacility valgte hardware fra HPE og Tech Data som samarbejdspartner til design og udvikling af den endelige løsning. Det har været et tæt teamwork og noget af en rejse, som nu har resulteret i det valgte Simplivity setup.


 


Søren Højberg fortæller: “Vi lagde en businessplan sammen med Tech Data, og en tre-fire af deres dygtige folk har investeret et kæmpe arbejde i at få det til at lykkes. Der er ikke den tekniske vinkel og problemstilling, der ikke er blevet og drejet, og vi har løbende trukket de teknologiske muligheder med over i forretningsplanen.”

For Søren Højberg og hans medarbejdere har det været en fagligt spændende og udfordrende rejse, hvor de har nydt godt af den store bevågenhed fra Tech Data og deres HPE-afdeling.

“Det er inspirerende at køre sådan et tæt parløb, og vi har da oplevet, at vores interne ressourcer er blevet skærpet undervejs. Vi har høstet gode erfaringer, som vi tager videre med i driften af vores nye forretningsområde og i eventuelle fremtidige udvidelser af vores setup, hvis vores første forsøg bliver den succes, som vi både tror og håber på,” slutter CEO Søren Højberg fra DataFacility.


Server-og-hosing-fra-DataFacility

ÉN PLATFORM GIVER ENKLERE ADMINISTRATION


Valget faldt på HPE Simplivity hyperconverged hardware på grund af løsningens totale integration, så driftsfolkene har én managementplatform, hvor de tidligere skulle logge ind måske 7-8 steder.

“Vi indsnævrede ret hurtigt valget og har ikke fortrudt, at det endte med Simplivity. Vi glæder os til at kunne tilbyde en løbende drift med meget høj oppetid og har fuld tillid til, at vi med blandt andet InfoSight kan tage problemer i opløbet og undgå flaskehalse i vores tjenester. Teknologien er ideel til vores produktionsmiljø, og vi kan nu tilbyde løsninger som de store, til en mere konkurrencedygtig pris,” fastslår Søren Højberg.

Med Tech Data som facilitator er der med Simplivity-projektet banet vej for, at danske virksomheder kan komme på fornavn med deres hostingudbyder og alligevel få adgang til cloudtjenester, performance og driftssikkerhed i den tunge vægtklasse. Teamet hos Tech Data involverede sig dybt i opgaven, og det har resulteret et helt nyt ben i forretningsudviklingen hos DataFacility.


Vil du vide mere om vores nye hostingmodel og mulighed for at sikre dine data, kontakt os gerne!

Læs mere om hosting