Server-

løsninger

Fra den lille serverløsning til den
komplette infrastrukturløsning

Når vi taler serverløsninger, taler vi i dag uvilkårligt også om cloud-løsninger, som er en del af fremtidens digitale infrastruktur. Med udgangspunkt i Jeres virksomhed kan vi hjælpe jer med at få maksimalt udbytte af jeres serverløsning, hvad enten den skal være lokal, i skyen eller kombineret (hybrid).

Hos DataFacility er vi eksperter i server-drift. Det er vi, fordi vi har arbejdet med det gennem mange år, og vi er fulgt med tiden. Overvejer I at gå fra en lokal server-løsning til en outsourcet server-løsning, så tag os med på råd allerede i idéfasen.

Vores storage systemer er designet til hjælpe jer med at håndtere både udgifterne og kompleksiteten med at administrere og kontrollere data. Lad os håndtere jeres IT-systemer, hvor sikkerhed og kundeminded support står øverst på agendaen.

Vi tilbyder:

 • Storage systemer

 • Serverløsninger

 • Backup og Recovery

 • Infrastrukturløsninger

 • Hosting af software

 • Arkiv opbevaring

 

Når du vælger en serverløsning hos DataFacility, er du sikker på, at alle vores servere er strømsvigtssikret og overvåget døgnet rundt. Det giver en meget høj oppetid og stabil drift.


Den lille simple serverløsning

er beregnet til den virksomhed, der har behov for en lille server, fildelingsserver og lokal fildeling.

Den store serverløsning

er en Intelligent Source løsning, hvor udstyret er delt over flere lokationer af sikkerhedsmæssige årsager. Spørgsmålet er kun hvor kraftig en forbindelse, I har brug for.Få en serverløsning, som er tilpasset virksomhedens behov på Microsoft server platforme. Denne form for løsning kaldes også Cloud Computing og en af de største fordele er, at de er billige i drift. Vi finder sammen med jer den rigtige løsning, og I kan gøre brug af vores mange års erfaring med server-drift til at komme i mål. For en fast månedspris pr. medarbejder kan I drive én arbejdsplads inkl. softwarelicens til Microsoft Windows Server, Microsoft Office og Microsoft Exchange server inkl. fuld drift, backup og support fra ca. DKK 500,- pr. bruger. Med en Cloud server tager vi også sikker hånd om korrekt opbevaring af jeres personfølsomme oplysninger.

 

 

 

Netværksløsninger

Der stilles i dag større og større krav til sikkerheden omkring netværksløsninger. Vi løser opgaver inden for

 • Site-to-Site opkobling mellem netværk via Internet

 • VPN-opkobling fra ekstern arbejdsstation

 • Vi servicerer netværk i stort set alle størrelser

 • Vi har stor erfaring med intelligente løsninger og deling på tværs af lokationer

 

Prisen på serverløsninger 

Vores priser afspejler den kvalitet, I får i vores ydelser. Vi er jeres troværdige samarbejdspartner på serverløsninger, som altid arbejder mod den mest optimale løsning for jer.

 

Vi kan indgå samarbejde på timebasis, projektbasis, aftalebasis eller lave en fastpris-aftale. Alt afhængigt af jeres behov, ønsker og forventninger omkring budget.

 

Server hosting hos os giver dig fordele:

 • Dine data opbevares sikkert

 • Kraftige og skalérbare netværksforbindelser

 • Onlineadgang til jeres servere uanset hvor i landet I befinder jer

Kontakt os

DATAFACILITY APS
Adresse: Jernet 4A, 6000 Kolding. CVR nr. 30524780. Telefon 76 920 920.

Forretningsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

Copyright 2019 - DataFacility ApS