Follow me Printing

Sikker print – Follow Me Printing

Vi kan bygge et komplet inhouse printsystem, som er koblet op på et netværksdrev – alt efter jeres behov. En printløsning, som bygger på én masterprinter og flere underprintere kan i princippet køre uden software, men vi kan installere et stykke software, som gør det samme arbejde som den indbyggede software.

Opnå fuld kontrol over print, kopiering, scanning og fax

Follow Me Printing er en fremtidssikret løsning, som enhver virksomhed med flere medarbejdere bør overveje. Med Follow Me Printing formindsker vi papirspildet og beskytter samtidigt de informationer og data, som bliver printet ud. Metoden er allerede godt kendt i alle former for virksomheder, brancher og størrelser.

 

Hvordan virker Follow Me Print?

En Follow Me Print giver mulighed for at udskrive til en centraliseret, virtuel kø, hvor udskriftsjobbet sættes på pause, indtil det bliver frigivet med et ID. Vores Follow Me Print løsninger er enkelt opbygget, så installation og implementering foregår hurtigt og effektiv, og systemadministratoren har fuld adgang til administration og konfiguration.

I korte træk foregår det sådan her:

1. Du udfører en printordre på din enhed, som går til en valgt printer, der formentligt også bruges af andre

2. Printeren beder om et ID/login, før den kan printe. Du indtaster dit ID. Printeren godkender og printer det, du har bedt den om.

Opsæt interne regler for optimering af processerne

Med Follow Me Printing følger et fleksibelt set up/administrationssystem, som giver mulighed for at opsætte regler for udskriftskontrol. Det kunne f.eks. være:

  • Give forslag til billigere printmuligheder

  • Automatisk flytning af større udskriftsjob til dedikerede højvolumen printere

  • Pop-op advarsler

  • Automatisk konvertering til gråtoner og duplex
     

Disse kan tilsammen effekt reducere unødvendige print og dermed være omkostningsbesparende.

Herudover er mange virksomheder i dag påvirket af den nye persondataforordning, som stiller højere krav til, hvordan vi håndterer persondata og fortrolig information. Med et Follow Me Printing set up kan vi give specifikke personer samt niveauer af medarbejdere særlig adgang, så vi undgår, at dokumenter lander i de forkerte hænder.

 

Prisen på Follow Me Printing
Follow Me Printing er en løsning, som indgår i en større print/kopi løsning. Hos DataFacility kan vi hjælpe jer med at opgradere jeres nuværende printerløsning med og uden og forbrugsaftale. Vi kan også levere en komplet print/scan/kopi løsning med software opsætning og Follow Me Printing.

Er du i tvivl om, hvad Follow Me Print kan have af betydning for jeres virksomhed, så ring til os og hør nærmere.

Spring køen over!

Alle kender til kø ved printeren, bunker af glemte printede dokumenter og fejlprint af fortrolige dokumenter. Med et Follow Me Print system skaber vi orden og sparer både tid og penge. Vi kan styre Follow Me Print i alle jeres afdelinger!

Kontakt os

DATAFACILITY APS
Adresse: Jernet 4A, 6000 Kolding. CVR nr. 30524780. Telefon 76 920 920.

Forretningsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

Copyright 2019 - DataFacility ApS