Backup

 & Recovery

Det hedder ikke, HVIS vi bliver ramt af Ransomware. Det hedder, NÅR vi bliver ramt af Ransomware. Alle bliver ramt af Ransomware på et eller andet tidspunkt. Det svarer til, at alle også bliver ramt af influenza på et eller andet givent tidspunkt. Vil vi hurtigt på benene igen, handler det om at have en plan, og det er præcis den tryghed, som backup og recovery giver os

Vi tilbyder:

  • Levering, installation og support til backup og recovery

  • Outsourcing af backup og recovery system

  • Backup af enkelte PC’ere, enkelte servere eller hele miljøer

  • Lokal backup i backup center eller i cloud

 

Vi kan være jeres ”akut”-partner og midlertidig ”akut”-center

Backup er aldrig sikker, før vi har testet Recovery. Det betyder, at sikkerheden først for alvor træder i kraft den dag, I har brug for jeres recovery system. Har I prøvet at læse ud fra jeres back up? Først der ved vi, om systemet virker.

Det og meget mere er vi eksperter i. Vi laver gerne en aftale om et gennemtestet system med mulighed for back up rapport. Har du akut brug for hjælp i forhold til f.eks. servernedbrud, har vi eget hosting center, hvor vi inden for ganske kort tid kan få jer reetableret. I kan også bruge os som midlertidigt ”akut”-center – vi har plads til jer, hvis I har brug for det.

Hvad laver vi backup af?

  • Enkelte filer

  • Komplet kopi af PC'er/servere

  • SQL databaser

  • E-mails

  • Microsoft 365 (Sharepoint og Onedrive)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Backup og Recovery plan

Der er ingen grund til at gå og være bange for at miste data og vigtige dokumenter. Med remote backup og recovery kan du spole tiden tilbage og genskabe. Vi kan aldrig garantere os mod menneskelige fejl, en tyv der stjæler din bærbare, brand i et serverrum eller en medarbejder, der får åbnet en e-mail med en virus.

Backup kan sættes op i intervaller efter behov: daglig eller baseret på timer. Ved hyppigere backup får vi automatisk en større database, men vi kan indstille databasen til kun at medtage ændringer i data. På den måde stiger driftsomkostningerne ikke i takt med mere backup, og det er ikke en stor udgift at indføre et mere sikkert backup interval.

Jo længere vi skal tilbage for at genskabe data, desto mere kræver det af jeres recovery plan samt hardwarens tilstand. Lad os være jeres sparringspartner og få en analyse af jeres nuværende system og komme med forslag til optimering.

Prisen på backup

Prisen på backup afhænger af løsningen, som beregnes ud fra datamængden. Vi tager gerne en samtale med jer for at vurdere, hvor mange GB jeres virksomhed har behov for.

 

Vores backup priser beregnes altid med en fast pris på opstart med en efterfølgende fast månedspris. Jeres tryghed er, at vores support altid er lige i nærheden.

Fra simpel data backup

til et skræddersyet backup system

your-money-or-your-data-750x354
Beskyt mod brand - DataFacility
oct16-03-ransom
Ransomware-Photo
bigstock-seriously-crashed-hard-drive-83

Kontakt os

DATAFACILITY APS
Adresse: Jernet 4A, 6000 Kolding. CVR nr. 30524780. Telefon 76 920 920.

Forretningsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

Copyright 2019 - DataFacility ApS