Nyt omkring dine services hos DataFacility - april 2020

 

Velkommen til den første nyhedsmail fra DataFacility ApS
Vi håber, at alt er vel hos dig og dem omkring dig i denne tid. 

Hos DataFacility har vi arbejdet bag kulissen, og et af resultaterne ser du her. Vi vil gerne yde dig en endnu bedre service, og et vigtigt element er kommunikation. Vi har derfor oprettet denne informationsmail, som du læser nu. Når der kommer ændringer eller nye tiltag/produkter/ydelser, som har indflydelse på dine services hos os, vil du modtage relevant information. Ønsker du ikke at modtage vores informationer, kan du naturligvis til enhver tid afmelde dig denne service.

Det store emne i april måned er ændringer fra Microsoft, som også betyder ændringer hos DataFacility. Det kan du læse meget mere om herunder. 

 Har du brug for at komme i kontakt med os for at høre mere om skærpet IT-sikkerhed i driften i disse tider, kan du til enhver tid sende en mail til sh@datafacility.dk.

Bedste hilsner 
Søren Højberg

 

Vi spam'er dig naturligvis ikke men sender en mail ud, når der er relevant nyt herfra. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail ved at benytte linket nederst i denne mail. 


Office 365 bliver til Microsoft 365
 

Fra den 21. april slog en større ændring igennem hos Microsoft med et navneskifte fra Office 365 til Microsoft 365. Årsagen til ændringen er den kontinuerlige udvikling, der sker hos Microsoft og dermed også videreudvikling af deres produkter og sortiment. 

Hvad betyder navneændringen for dig og din service hos os? 
Som udgangspunkt ændrer det ikke på det produkt, du har i dag. Prisen er fortsat også den samme. På din(e) faktura(er) er vi i gang med at ændre til de nye produktnavne.

Giver det dig nye muligheder? 
Mange har opfattet Office 365 som et mail- og kalendersystem i mange år, men det er i dag et system, der rummer så meget mere. Microsoft 365 er en komplet platform, som kan bygges "op og ned" med forskellige apps. Derfor ligger der nu også flere muligheder for at opgradere med flere apps, som f.eks. 
•    "Bring Your Own Device" - anvend egen mobil, tablet eller PC på en sikker måde i forbindelse med dit arbejde
•    MDM - Mobile Device Management, som er sikker håndtering af aktivitet på mobil og tablet
•    Compliance - opsætning af korrekt GDPR håndtering f.eks. styring af mails og automatisk oprydning
Der er mange muligheder for at opgradere til flere funktioner end nævnt her, som allerede ligger tilgængelig i de forskellige Microsoft 365 pakker. Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om hvilke tiltag som kunne være gavnligt for dit/jeres arbejdsflow. 

 

Læs mere om Microsoft 365
  

 

Nyt, forbedret ticketsystem for at give dig en endnu bedre support 

 

Vi har fået et nyt ticketsystem, som er slået igennem her i april måned. Vores primære fokus har været at optimere vores service i forhold til dig, når du har brug for support. I den forbindelse har vi ændret i faktureringssystem, og derfor vil din faktura se lidt anderledes ud, end den har gjort. 

 

Hvad betyder ændringen for dig  
Vi håber, at du vil opleve en bedre service fra os, når du har brug for support. Oplever du problemer eller har spørgsmål til din faktura eller vores nye ticketsystem, må du endelig gerne tage fat i os. 
Kontakt os for mere info

 

 

 

Brug for support? ... vi er lige her

 

Brug vores hotline. Du har os altid på den direkte linje

Brug vores online supportdesk med TeamViewer
eller ring til os på telefon 76 920 920.

Online Support
 

For at afmelde fremtidige nyhedsmail klik her [unsubscribelink]

Kontakt os

DATAFACILITY APS
Adresse: Jernet 4A, 6000 Kolding. CVR nr. 30524780. Telefon 76 920 920.

Forretningsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

Copyright 2019 - DataFacility ApS