Vi glæder os meget til at kunne tilbyde et nyt forretningsområde hos DataFacility: hostingløsninger, som er fuldt på niveau med de store, men uden at omkostningerne løber løbsk – og uden at man som dansk virksomhed bare bliver endnu et nummer i rækken!
Det har været et tæt teamwork for at komme frem til denne løsning. Vi har valgt hardware fra HPE og Tech Data som samarbejdspartner til design og udvikling af den endelige løsning.Vi lagde en businessplan sammen med Tech Data, og tre-fire af deres dygtige folk har investeret et kæmpe arbejde i at få det til at lykkes.
Der er ikke den tekniske vinkel og problemstilling, der ikke er blevet og drejet, og vi har løbende trukket de teknologiske muligheder med over i forretningsplanen. Vi glæder os meget til at se det her stille og roligt begynde at rulle ud og forme sig.